Opbergen met Allure (3.0)

Blog

Wat een heerlijk gevoel hé. Alles netjes opgeruimd. Helaas is het vaak net zo snel weer een rommeltje… Maar hoe kun ervoor zorgen dat alles netjes op zijn plek blijft, neem een kijkje in ons assortiment accessoires en er gaat een wereld voor u open.

Uitschuifbaar schoenenrek: Handig opbergen van dames- en herenschoenen doe je met het uitschuifbare schoenenrek. Ook in antracietkleur verkrijgbaar.

Lades: Uw kleding helemaal uit het zicht? Met de stijlvolle lades van Allure kunt u heel gemakkelijk en snel al uw kleding uit het zicht opbergen.

Garderobelift: Superhandig voor het opbergen van kleding op hoogte. Met behulp van de trekstang kan de kleding naar beneden worden getrokken zodat deze binnen handbereik komt.

Ladeverdeler: Voor alle kleine accessoires zoals riemen, oorbellen en kettinkjes. Ideaal om alles gemakkelijk en overzichtelijk op te bergen.

Broeken- en dassenrek: Voor zowel broeken als stropdassen is er een rek beschikbaar die het opbergen ervan heel gemakkelijk maken. Super functioneel maar ook super stijlvol.

Met de accessoires van Allure wordt het opruimen niet alleen gemakkelijk maar ook dubbel zo leuk! Nieuwsgierig geworden? Laat je adviseren bij een van onze dealers.

Zoek dealer

Heeft u meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren!

Op zoek naar nog meer kasteninspiratie? De brochure voor al uw kasten op maat.

Download gratis brochure

Ontdek de woonstijlen

Bent u benieuwd naar uw woonstijl? Ontdek uw woonstijl en ga op zoek naar de droomkast die van uw huis uw thuis maakt!

Bekijk onze woonstijlen