Het verhaal van Allure

Kleinschalig begonnen in Zoetermeer in 2007 met het produceren van aluminium omlijste schuifdeuren met railsset.

Door stijgende vraag verhuisd naar onze huidige locatie in Ter Aar waar wij dagelijks met 45 medewerkers een breed scala aan kastdeuren, interieurs, inloopkasten, woonkamer meubelen, hangende TV meubelen, wasmachinekasten etc produceren, verpakken, verzenden en indien gewenst bij de consument thuis door eigen monteurs monteren van hun droomkast op maat.

Kwaliteit, vakmanschap en betrokkenheid

Die droomkast op maat bij de klant thuis. Daar zetten wij ons optimaal voor in. Met behulp van hoogwaardige kwaliteit houtproducten, mooie decors en structuren, de beste kwaliteit meubelbeslag maken onze medewerkers iedere dag opnieuw een unieke kast. Want maatwerk is bij ons ook echt maatwerk. Daardoor is iedere kast uniek.

Door de open en leercultuur binnen ons bedrijf wordt kennis gedeeld, verbeter punten gemotiveerd besproken en legt iedereen de lat steeds een stukje hoger. Zo blijven wij groeien in vakmanschap en steeds meer mooie toepassingen van onze concepten.

Op maat gemaakt tot in detail

Dat onderscheidt ons van de anderen. De focus bij Allure ligt op maatwerk en perfectie. Een onderdeel hiervan is dat elke kast met de hand gemaakt wordt door onze medewerkers.

Het productieproces van Allure is in eigen beheer en wij zijn elke dag bezig dit proces te innoveren en te perfectioneren. Dit alles zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw kast van Allure.