4 vragen met Tom Veerman (kastenspecialist Woninginrichting-Aanhuis.nl)

Blog

Vandaag zijn wij met ‘4 vragen’ bij Woninginrichting-Aanhuis.nl in Purmerend bij Tom Veerman. Tom is kastenspecialist bij Woninginrichting-Aanhuis.nl en staat hier elke dag voor u klaar met interieuradvies op maat. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees snel het interview snel verder!

“Tom, wat vind jij het leukste van jouw vak?”
“Het omgaan met mensen is zonder twijfel het leukst in ons vak. Daar haal ik iedere dag mijn voldoening uit. Het is daarom ook mijn doel dat mensen als ´klant´ binnen komen en de winkel verlaten als ´vriend/fan.’ Iedereen moet beseffen dat we een mooi beroep hebben, waarbij we vele mensen blij mogen maken.”

“Tweede vraag Tom: hoe ziet jouw droomkast eruit?”
“Ik kan echt blij worden van hoogwaardige kwaliteit meubels/kasten, daarom ben ik blij dat wij met Allure werken. Mijn droomkast is voorzien van een luxe houtkleur in combinatie met glas. Hier zit tevens een plek bij waar mijn vrouw zich kan opmaken. De handige accessoires zoals verlichting, lades, spiegel en schoenenrekken mogen natuurlijk niet ontbreken.”

“The Beatles of Coldplay?”
“The Beatles natuurlijk!!”

“Laatste vraag: Je bent natuurlijk veel met woonstijlen bezig, maar waar ligt jouw eigen smaak?”
“Over het algemeen heb ik een vrij brede maar ook wel aparte smaak, maar ik kan wel echt genieten van een warm en gezellig thuis. Mijn voorkeur gaat dan toch wel een beetje uit naar het Oostenrijkse sfeertje, vele robuuste en authentieke meubels in combinatie met warme kleuren. Tegenwoordig heeft iedereen wel een beetje hetzelfde interieur, ik houd er dan juist wel van om iets anders te proberen. Mijn vrouw heeft uiteraard een compleet andere smaak en die heeft natuurlijk de broek aan!!”

Dat waren de 4 vragen met Tom. Bent u op zoek naar interieuradvies? Of heeft u hulp nodig met het bepalen van uw unieke woonstijl! Neem snel contact op met Tom of met een van onze andere kastenspecialisten.

Zoek dealer

Heeft u meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren!

Op zoek naar nog meer kasteninspiratie? De brochure voor al uw kasten op maat.

Download gratis brochure

Ontdek de woonstijlen

Bent u benieuwd naar uw woonstijl? Ontdek uw woonstijl en ga op zoek naar de droomkast die van uw huis uw thuis maakt!

Bekijk onze woonstijlen